Voor scholen

Of het nu gaat over persoonlijke ontwikkeling, burgerschap of vrijwilligerswerk: wij gaan graag met jullie aan de slag. Kies een van onze onderstaande pakketten of neem contact met ons op voor een maatwerktraject!

Ons aanbod

We bieden verschillende activiteiten en aan. We kunnen eenmalig
langskomen of juist een langer traject aanbieden. Er zijn ook mogelijkheden om maatschappelijke impact structureel in jullie curriculum te verwerken. Hebben jullie een idee dat er niet tussen staat? Neem contact met ons op!

een medewerker van Samen voor Goud geeft een presentatie voor de klas

Gastlessen

Gastlessen zijn leuk én essentieel. We inspireren jongeren graag op een interactieve manier met actuele verhalen van de impact die zij kunnen maken. Met de gastles bieden we niet alleen een strakke presentatie, maar nemen we ook regelmatig ervaringsdeskundigen mee.

250 euro
groepsfoto voor een muurschildering op het kantoor van Samen voor Goud

Workshops

Op zoek naar iets interactievers en uitgebreiders dan een gastles? Boek dan een van onze workshops! We behandelen thema’s als samenwerken (met een VR-bril!), omgaan met verschillen of in gesprek met mensen met een bijzonder levensverhaal.

500 euro
Drie vrijwilligers op de foto met een stratenmaker

MDT 

MDT is hét project als je burgerschap en inzet voor de stad wilt combineren in je curriculum. MDT staat voor Maatschappelijke Diensttijd en bestaat uit een traject van 80 uur waarin leerlingen (minimaal 14 jaar) zich inzetten voor Gouda en trainingen en begeleiding krijgen van Samen voor Goud. Bij afronding ontvangen leerlingen de Europass, een Europees erkend certificaat als blijk van hun inzet.

Prijs op aanvraag
meisje met rood jasje tekent een diploma van MDT

Afstuderen

Begeleid jij hbo-, of wo-studenten die gaan afstuderen? Wil je ze een afstudeeropdracht bieden bij een jonge en sociale organisatie waar ze concreet impact kunnen maken? Neem contact met ons op, dan kijken we samen wat we de studenten kunnen bieden.

Gratis
Drie jonge meiden, vrijwilligers, gaan op de foto met een bejaarde dame.

Projectdagen

Projectdagen zijn hands-on projecten met tientallen jongeren door heel Gouda. We organiseren verschillende praktische en sociale klussen die leerlingen in groepjes of met de klas oppakken. We maken er een feestelijke dag van met zijn allen!

Prijs op aanvraag
Vier pubermeisjes doen lekker gek

Maatwerk

Zijn jullie op zoek naar iets anders? Er is nog veel meer mogelijk! We denken graag met je mee. Neem contact met ons op.

Prijs op aanvraag

Kies jullie pakket of neem contact op

Bedankt voor uw bericht, we nemen spoedig contact met u op!
Oops! Er ging iets mis bij het verzenden, probeer opnieuw.