Voor fondsen en subsidieverstrekkers

Samen voor Goud bouwt community, doorbreekt bubbels en bereidt jongeren voor op de toekomst. Onze kernwaarden zijn openheid, plezier en maatschappelijke betrokkenheid. Met onze gastlessen, workshops, projectdagen en langetermijnprojecten ontwikkelen jongeren zich, voegen ze maatschappelijke waarde toe aan onze stad en Gouwenaren. Hierin worden we financieel gesteund door fondsen en subsidieverstrekkers.

Word onze vriend

Samen voor Goud bouwt community, doorbreekt bubbels en bereidt jongeren voor op de toekomst. Onze kernwaarden zijn openheid, plezier en maatschappelijke betrokkenheid. Met onze gastlessen, workshops, projectdagen en lange termijn projecten ontwikkelen jongeren zich. Hierin zijn zij zelf verantwoordelijk voor hun persoonlijke ontwikkeling en bieden wij hun alle tools om die te bereiken.
Als vriend van Samen voor Goud steunt u ons op welk gebied mogelijk. Natuurlijk is de bekendste weg financiële steun, maar ook zijn wij altijd hard opzoek naar: goederen, eten/drinken, ruimtes voor bijeenkomsten en kennis van experts.

Het belang van uw steun

Samen voor Goud is een stichting. Dat betekent dat wij geen winst willen maken en al ons geld in het bereiken van onze missie stoppen. Uw steun maakt het mogelijk dat wij jongeren een plek bieden waar ze zich gezien voelen en de kans krijgen om te groeien. Wilt u meer weten over een specifiek project of Samen voor Goud in het algemeen? Neem dan contact op met onze directeur!

meisje met oudere vrouw op fotoBlauwe achtergrond figuur met 3 ronde hoeken en 1 scherpe hoek. Lijkt op druppel. Tien oranje druppels in twee rijen van vijf horizontaal. Figuur ter decoratie van de website

Sponsoren

Jong meisje (vrijwilliger) zit tussen twee oudere mannen op een bankje en ze hebben plezier.oranje achtergrondfiguur. Met 3 ronden hoeken en 1 scherpe hoek, lijkt op een druppel

Jaarverslag

In ons jaarverslag vindt u onze activiteiten van het afgelopen jaar en een korte weergave van onze financiën. Ook kunt u hier lezen waar we de komende jaren naartoe willen.