Maatschappelijke organisaties

Er zijn in Gouda veel mooie initiatieven en organisaties die zich inzetten voor de stad en haar inwoners. Wij vinden het belangrijk dat jongeren daarmee kennismaken en geïnspireerd raken om zichzelf ook in te zetten voor de ander. We werken daarom graag samen!

Samenwerken met Samen voor Goud

Wil je jongeren betrekken bij je project? We zoeken regelmatig vrijwilligersplekken en opdrachten  voor (groepen) jongeren. Of ben je benieuwd hoe je meer jongeren kunt betrekken bij je organisatie? We delen graag onze expertise in een training of adviesgesprek. Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op!

Drie jongeren en drie ouderen aan een tafel gevuld met eten en koffie in de binnenstad van GoudaBlauwe achtergrond figuur met 3 ronde hoeken en 1 scherpe hoek. Lijkt op druppel. Tien oranje druppels in twee rijen van vijf horizontaal. Figuur ter decoratie van de website

Samenwerkings
verband IN-Gouda

Sinds de oprichting in 2021 zijn we kernpartner van IN-Gouda, informeel netwerk Gouda. Dit is een samenwerking van initiatieven en organisaties die in Gouda uitvoering geven aan informele zorg in het sociaal domein. Ons doel is om de informele zorg sterker te maken. Samen staan we krachtiger! Lees meer over IN-Gouda op de website.

Onze samenwerkings
partners