Bewegen is Goud

Bewegen is Goud, ongeacht wie je bent en welke taal je spreekt. Daarom sporten we om de donderdag met elkaar. Ben je 16+ en vind je het leuk om te sporten en/of nieuwe mensen te ontmoeten? Sluit dan gezellig aan! Deze avonden zijn bedoeld voor jongeren uit Gouda en jongeren met een migratieachtergrond. Deelname is gratis en vrijblijvend. Kom dus gerust een keertje kijken en neem je vrienden mee!

Groepsfoto van jongeren in een gymzaal bij een evenement van samen voor goudBlauwe achtergrond figuur met 3 ronde hoeken en 1 scherpe hoek. Lijkt op druppel. Tien oranje druppels in twee rijen van vijf horizontaal. Figuur ter decoratie van de website
Blauwe achtergrond figuur met 3 ronde hoeken en 1 scherpe hoek. Lijkt op druppel.
"Dit is echt een mooi project. Ik word er gewoon blij van. Het is supergezellig en iedereen is heel aardig. Het is niet alleen leuk maar je bent ook echt van betekenis!"
Profielfoto van Theo, deelnemer aan Bewegen is Goud

Theo

Deelnemer Bewegen is Goud

Foto in sporthal van bewegen is goudoranje achtergrondfiguur. Met 3 ronden hoeken en 1 scherpe hoek, lijkt op een druppel

Meedoen? Dit moet je weten

Wij sporten om de week op donderdag van 19.30 tot 21.00 in de Sportzaal Groen van Prinsterersingel. In de agenda kan je zien wanneer de volgende keer is. Je kunt eenmalig komen sporten of elke keer meedoen. Deelname is vanaf 16 jaar en het is gratis.

  • Samen sporten
  • Mensen ontmoeten
  • Gezelligheid

Onze projectpartners