Mash-Up

Bij Mash-Up vindt er elke woensdag een roulerende activiteit plaats waarbij jongeren tussen de 14 en 18 jaar: nieuwe mensen leren kennen, ontdekken welke talenten en hobbies ze allemaal hebben en bovenal een toffe avond beleven. Mash-Up is in samenwerking met de Bibliotheek, Cultuurhuis de Garenspinnerij en VR-Space Gouda.

Blauwe achtergrond figuur met 3 ronde hoeken en 1 scherpe hoek. Lijkt op druppel. Tien oranje druppels in twee rijen van vijf horizontaal. Figuur ter decoratie van de website
Blauwe achtergrond figuur met 3 ronde hoeken en 1 scherpe hoek. Lijkt op druppel.
Afgelopen jaar heb ik veel meegedaan aan Hang-Out 14+. Dat was altijd chill. Ik hoop met Mash-Up nog meer leuke dingen te gaan doen.
Profielfoto van Theo, deelnemer aan Bewegen is Goud

Leerling (15)

Deelnemer

Mash-Up

oranje achtergrondfiguur. Met 3 ronden hoeken en 1 scherpe hoek, lijkt op een druppel

Meedoen? Dit moet je weten

Bij Mash-Up zijn alle Goudse jongeren die hier wonen, werken of naar school gaan van harte welkom. Iedere week kan je je aanmelden voor een activiteit bij één van onze jongerenwerkers. Een appje volstaat, maar weet wel... VOL is VOL.

Linda, jongerenwerker: 06 398 453 47 of mail linda@samenvoorgoud.nl

Bent u zelf geen jongere maar heeft u iemand tussen de 14 en 18 jaar in het vizier voor wie het fijn zou zijn als wij deze op sleeptouw nemen, in nieuwe sociale kringen brengen en leren welke talenten er allemaal voor die bereikbaar zijn? Dan mag u ons natuurlijk ook benaderen.

Onze projectpartners

No items found.