Hang-Out 18+

Hang-Out 18+ kent zijn oorsprong in een groot Sinterklaasfeest en nu is het niet meer weg te denken bij Samen voor Goud. Bij Hang-Out 18+ is iedereen tussen de 18 en 27 jaar welkom. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Wil je de taal beter leren spreken? Wil je toffe activiteiten bedenken en organiseren onder leiding van ervaren projectcoördinatoren? Wil je vrijwilligerswerk doen of impact maken in de stad? Dit ALLES is mogelijk.

Blauwe achtergrond figuur met 3 ronde hoeken en 1 scherpe hoek. Lijkt op druppel. Tien oranje druppels in twee rijen van vijf horizontaal. Figuur ter decoratie van de website
Blauwe achtergrond figuur met 3 ronde hoeken en 1 scherpe hoek. Lijkt op druppel.
Ik kwam hier omdat ik nieuwe mensen wilde leren kennen, ik blijf omdat de sfeer top is en we elkaar respecteren en van elkaar leren.
Profielfoto van Theo, deelnemer aan Bewegen is Goud

Deelnemer (24)

Deelnemer

Hang-Out 18+

oranje achtergrondfiguur. Met 3 ronden hoeken en 1 scherpe hoek, lijkt op een druppel

Meedoen? Dit moet je weten

Om je aan te melden hoef je alleen maar een appje te sturen naar Linda, onze jongerenwerker. Zij zet je dan in de appgroep (anders kunnen we je niet bereiken) en zo blijf je up-to-date van elke activiteit die eraan komt.

We delen onze eigen Hang-Out 18+ activiteiten, maar ook als we iets leuks horen wat in de stad plaats vindt houden wij je op de hoogte! Als derde nemen deelnemers ook zelf initiatief om iets leuks te gaan doen. De app is erg levendig.

Is your Dutch not perfect? Than you're welcome too! We all help each other out.

Linda: 06 398 453 47

Onze projectpartners

No items found.